Body 2 body thai massage star massage århus

body 2 body thai massage star massage århus

De gange jeg har været forbi, var b2b ikke en del af pigens kompetencer og blev afslået på min forespørgsel - næsten alt andet kunne tilbydes, men det er nok ikke stedet, hvis man skal have ryggen "rettet ud".

Forløbet startes med en ganske ok gang alm. Massagen er langt bedre end den slappe olie påsmøring der fås andre steder. Efter et stykke tid afklæder Pet sig og starter B2B massagen af først ryg og derefter fronten. Der afsluttes med et HJ.

Når du ankommer bliver du præsenteret for en prisliste med de forskellige muligheder. Derudover er der også en liste med alm. Muligheden for massage findes vist først efter kl. Kommer man tidligere på dagen, så er det vist et alm. Som Goldfinger skriver, så afhænger det selvfølgelig af hvem der på vagt, men Pet er helt sikkert et besøg værd.

Det lød ellers rigtig godt lige ind til den linie. Da jeg kun har mulighed om eftermiddagen.. Det var en særdeles nyttig oplysning om tidspunkter. Jeg har tydeligvis begået den fejl, at jeg er kommet for tidligt til stedet, da mit indtryk har været rent bordel. Jeg har et par gange inden for det sidst år endt her, uden det var værd at skrive noget positivt om.

Hun er nok over Hun gav en udmærket massage med nogle få strejf så humøret steg. Jeg fik liste det hele af og nogle af de skønneste thaibryster jeg har set åbenbarede sig for mig. Hun er meget berørings venlig. Og mens hun gav mig den blideste svensk, fik jeg resten af tøjet af hende. Mens hun lå hen over mig så jeg kunne ælte hendes dejlige bryster, og konstaterer at de var ægte, masserede hun mig mellem lårene, hun tilbød at hente kondom, men var fuldt ud tilfreds med lårmassagen.

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar. Opret en bruger på Eroguide. Det er helt gratis! Har du allerede en bruger?

Anmeldelser af thaimassage og thaipiger i Jylland Search In. Log ind for at følge dette    Følgere 0. Body 2 Body Århus, hvor? Del dette indlæg Link til indlæg. Kender du denne mand? Kan ikke huske, hvem han er, eller hvad han hedder. Kan du se, hvad det er?. Tyv brækkede begge arme, da han forsøgte at stikke af fra politiet. Så varmt bliver det. Har du set Therese?. Da de åbnede den, blev de mødt af skræmmende syn. Efter biljagt med politiet: Fire anholdt i Silas Holsts bil.

Hans svar har fået hele nettet til at grine. Gik ild i ham under eksamen. Sofie Linde sælger sin luksus-lejlighed: Hej B2B er ikke noget der reklameres med i Århus, i modsætning til København.

De vil dog ikke yde Full Pull Lige en sidste ting. Links kan du google Håber du kan bruge info Luskeren. Flot pige der kan sit kram. Prisen for dette er som standard kr. Du kan få mere end et HJ, men så er prisen højere. Curious Frank    0. Efter en god ½time, om på ryggen.

Her fik jeg også en god massage af ben, bryst og mave. Det udviklede sig dejligt til svensk, og hun spurgte om det var ok. Your email address will not be published. Har besøgt en del thai massage steder gennem tiderne, og får selvfølgelig for det meste tilbudt forskellige ting. Man kan få body to body i århus på Silkeborgvej kl Thaimassage. Jeg har tydeligvis begået den fejl, at jeg er kommet for tidligt til stedet, da mit indtryk har været rent bordel. Smuk thai pige århus. Hej jeg hedder Tina, 26 år, en skøn krop, der kan bruges til meget, B2b, sensuel massage, store bryster, dejlig bagdel, som.

Dejlige, glade og charmerende piger giver god service i hyggelige omgivelser. Vi tilbyder Thaimassage, Oliemassage, Afslapnings massage og meget mere. Vi ligger centralt i Fredericia. Vi ses hos R. Thai massage århus body to body thai bordel Tantra massage vejle dalle valle aalborg Escort ekstrabladet pik patter Thai massage århus body to body thai bordel Der er mulighed for at tage et bad både før og efter behandlingen Jeg tilbyder også Thaimassage halv time Olimassage halv time Body to Body med afslutning.

body 2 body thai massage star massage århus Hun er nok over Kan ikke huske, hvem han er, eller hvad han hedder. Fire anholdt i Silas Holsts bil. Har du allerede en bruger? Curious Frank    0.