Ekstra bladet massage byens bedste bryster

ekstra bladet massage byens bedste bryster

Her er deres koner og kærester 56 min. Fængselsbetjent overfaldet med konservesdåse VM 6 min. Her bliver det hele afsløret Samfund Lige nu Der er noget galt i Danmark.

Menu Nyheder Sport flash! Salma Hayek spiser et stort råt hjerte Den tyske skuespiller Diane Kruger blev også snuppet midt i en meget uheldig stilling under en foto-session ved festival-palæet, hvor en paparazzi-fotograf fik et billede af hende, hvor hun måske sidder med lidt for sprede ben.

Der er i hvert fald masser af side-boob. Log ind Kontakt support. Du mangler at verificere dit mobil tlf. Samfund 14 timer siden. Nina Agdal gør det igen! Trussen kan ikke hives længere op. Se den vanvittige forandring: Nu har hun kæmpe bryster og store læber.

Line Baun om usexet trend: Danske kendte 14 timer siden. Danske kendte 17 timer siden. Klar til at score kassen: Kendisfrisør sætter lejligheden til salg for kæmpebeløb. Danske kendte 18 timer siden. Kendt radiovært efter pludseligt dødsfald: Sorgen går ikke væk. Danske kendte 22 timer siden. Dansk reality-stjerne med vild nyhed: Foto af Den Lille Havfrue kan ende med stor regning.

Danske kendte 24 timer siden. Silas efter biljagt og smadret vogn: For rasende til at snakke. Ønsker død over Jensen's Bøfhus. Side 9-pigerne hylder Schmeichel. To børn fundet efter natlig indsats af politi og frivillige. Fra stjerne-tatovør til fordrukkent røvhul: Sådan gik det Kat Von D. Fundet dræbt i Spanien. Fra kollaps til superkrop: Sådan smed han 12 kg på tre måneder. VM 5 minutter siden. England i kæmpe VM-bommert: Her bliver det hele afsløret.

Knaldede 21 timer i træk. Hæmmer dine hæmorider dig? Sådan kommer du af med dem. Bandeboss jagtet og henrettet: Se hans vilde fortid. VM 8 timer siden. Norge er på femtepladsen med 25,1 pct. Sverige er på andenpladsen med 26,3 pct. Og så er det tid til at finde klaphatten frem. På førstepladsen er de danske bryster. Bryster er reklame Men hvorfor er det, at datingsiderne bruger bryster som reklame, og hvorfor er mænd vilde med bryster?

Men hvad de så er en reklame for, er der flere bud på. Tre for at være helt præcis. Den første forklaring er, at bryster er en slags reklame for kønsmodenhed. Kvinderne skulle simpelthen have et synligt signal om, at de var kønsmodne. Derfor udviklede de større bryster end andre dyr. Husk disse gode råd! En anden forklaring kan være, at kvinders bryster er en slags reklame for, at kvinden har fedt nok på kroppen.

ekstra bladet massage byens bedste bryster

Nu har hun kæmpe bryster og store læber. Line Baun om usexet trend: Danske kendte 14 timer siden. Danske kendte 17 timer siden.

Klar til at score kassen: Kendisfrisør sætter lejligheden til salg for kæmpebeløb. Danske kendte 18 timer siden. Kendt radiovært efter pludseligt dødsfald: Sorgen går ikke væk. Danske kendte 22 timer siden. Dansk reality-stjerne med vild nyhed: Foto af Den Lille Havfrue kan ende med stor regning. Danske kendte 24 timer siden. Silas efter biljagt og smadret vogn: For rasende til at snakke.

Ønsker død over Jensen's Bøfhus. Side 9-pigerne hylder Schmeichel. To børn fundet efter natlig indsats af politi og frivillige. Fra stjerne-tatovør til fordrukkent røvhul: Sådan gik det Kat Von D. Fundet dræbt i Spanien. Fra kollaps til superkrop: Sådan smed han 12 kg på tre måneder. VM 5 minutter siden. England i kæmpe VM-bommert: Her bliver det hele afsløret. Knaldede 21 timer i træk. Hæmmer dine hæmorider dig? Sådan kommer du af med dem.

Bandeboss jagtet og henrettet: Se hans vilde fortid. VM 8 timer siden. Sådan skifter eksperten ud på sit managerhold. Så meget koster vi i timen. VM 10 timer siden. Spillere vil have træner fyret under VM.

Danske kendis-kvinder smed tøjet som unge. Samfund 13 timer siden. Medarbejdere har ikke fået løn. Sådan bor vi selv. Allan Olsen 8 timer siden. Elektronik gør Jettes liv til et helvede: Formel 1 10 timer siden. Biler 10 timer siden. På førstepladsen er de danske bryster.

Bryster er reklame Men hvorfor er det, at datingsiderne bruger bryster som reklame, og hvorfor er mænd vilde med bryster? Men hvad de så er en reklame for, er der flere bud på. Tre for at være helt præcis. Den første forklaring er, at bryster er en slags reklame for kønsmodenhed.

Kvinderne skulle simpelthen have et synligt signal om, at de var kønsmodne. Derfor udviklede de større bryster end andre dyr. Husk disse gode råd! En anden forklaring kan være, at kvinders bryster er en slags reklame for, at kvinden har fedt nok på kroppen. Hvis man spiser nok, så får man bryster, baller og lår. Derfor kan bryster signalere, at kvinden har ressourcer nok til blandt andet at udvikle bryster og dermed også til at føde og opfostre et barn. Spørgsmålet er så, om bryster er en udlandsrejse værd.