Ladyboys i danmark sexlege

ladyboys i danmark sexlege

Og det tænder mig helt klart at blive stimuleret og penetreret analt. Derfor vil jeg også forsøge at finde frem til en shemale, der er til at give analsex. Lige som jeg helt klart også vil bolle vedkommende analt, siger en meget ærlig Johan.

Der tror og håber på, at den kommende sexoplevelse vil blive en god. Og manden udelukker da heller ikke, at han vil nøjes med blot et enkelt besøg, hvis debuten går hen og bliver en succes. Så der går nok ikke lang tid, før jeg tager skridtet. Noget, jeg dog ikke er helt sikker på, er, om jeg vil give vedkommende oralsex.

Altså og sutte den af på hende. Men når man først er der, og hormonerne bobler og safterne stiger, så ved man jo aldrig, hvad det hele kan ende med, smiler Johan. Relaterede artikler Trans-sex undersøgelse Log ind for at se billeder Med baggrund i artikel med Flemming, der er til sex med trans-kvinder, søsætter vi nu en undersøgelse af, hvor mange af mændene her på SwingerDating. Eller måske allerede har været sammen med en kvinde med pik. Måske bedre kendt under betegnelsen shemale eller ladyboy.

Læs her SwingerDating-artiklen med trans-sex-glade Flemming link Læs mere. Ts sindy, flensburg af Ginne , 4. Stefania Bell af Frækkert , 2. Roberta af RobotNinja , 1. Nadie af , 9. Vedr mødes ladyboy Esbjerg af moden vestjyde , Kiare af WomanCheck , Bella Sofia af , 9.

Melissa er meget god oplevelse af Nufc , 7. Og sådan har jeg det fortsat med at modtage analt. Til gengæld er jeg i høj grad til at være den givende part, når det kommer til det anale.

Så når jeg dyrker den type af sex med konen, så er det kun hende, der modtager. Men så var det, at jeg på en tur til Thailand, nærmere bestemt Bangkok, sammen med et par gode arbejdskolleger for snart 10 år siden, fik øjnene op for ladyboys.

Og det pirrede godt nok min seksuelle nysgerrighed under denne her tur — og det endte da også med, dagen inden vi fløj hjem, at jeg købte mig til sex med en ladyboy. En helt fantastisk, men samtidig også ret så skamfuld oplevelse, husker jeg det.

For jeg var jo slet ikke til mænd — og er det jo fortsat heller ikke, forklarer Flemming fra København. Som efter sit lille frække udlandseventyr havde meget svært ved at lægge sin nye sexpassion på hylden igen. For pludselig havde han været sammen med en person, der kunne give ham noget i sengen, ingen kvinde evner — nemlig en levende og dunkende penis. Tænder på skam og tabu -Ved hjemkomsten fra Thailand lovede jeg mig selv, at det aldrig skulle ske igen. Jeg er jo en gift mand, og har god sex med konen.

Så hvorfor nu pludselig dette??? Og på den måde forsøgte jeg det næste halve års tid at holde mig fra et lignende stunt her i Danmark. Men igen og igen, når jeg blev en smule liderlig, dukkede tankerne om trans-oplevelsen fra Thailand op i hovedet på mig. Og fandt så småt ud af, at jeg var blevet mere hooked end jeg umiddelbart ønskede at se i øjnene. Noget andet er det tabu — og den skam, der for mit vedkommende følger med, og det tænder på en eller anden underlig måde også.

Ladyboys i danmark sexlege -

Vedr mødes ladyboy Esbjerg af moden vestjyde Men igen og igen, når jeg blev en smule liderlig, dukkede tankerne om trans-oplevelsen fra Thailand op i hovedet på mig. Men så var det, at jeg på en tur til Thailand, nærmere bestemt Bangkok, sammen med et par gode arbejdskolleger for snart 10 år siden, fik øjnene op for ladyboys. Der er single, men er på jagt efter en fast kæreste, en pigekæreste. Under studietiden var hun to år i Italien og halvandet år i Tyskland og blev tysk Dr. Og når jeg har fået, hvad jeg kom efter, så kommer denne her skam over mig. Alligevel havde jeg dog ikke troet på, at jeg ville gå længere end til at dyrke porno med shemales. Det kan godt være at dette er usædvanligt, men det er ikke unormalt. Eller måske allerede har været sammen med en kvinde med pik. Nadie af9. Tænder på skam og tabu -Ved hjemkomsten fra Thailand lovede jeg mig selv, at det aldrig skulle ske igen. Efterlysninger af ladyboys og shemales Her kan du skrive sexy kvinder luder fyn efterlysninger og kommentarer til efterlysninger, af ladyboys og shemales. ladyboys i danmark sexlege